Næste arrangement i Æ Synnejysk Ambassade er den 4 .februar, hvor topkokken og Sønderjyden (fra Haderslev) Erwin Lauterbach kommer og underholder. Emnet hedder: “Fra Holdbi til Lumske”.
Han blev uddannet kok i 1971. Som nyuddannet arbejdede han sammen med Søren Gericke på Restaurant Copenhague i Paris. I 1981 åbnede han sin første restaurant, Restaurant Saison, på Hotel Østerport. I 1989 flyttede han restauranten til Skovshoved Hotel, og i 1993 blev den flyttet til Hellerup Parkhotel, hvor den lå indtil den lukkede 31. august 2012. Siden 2012 har Erwin Lauterbach drevet Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København. Sideløbende med driften af sine restaraunter har Lauterbach udgivet flere kogebøger.
Grøntsager har en særlig plads hos Lauterbach. Sæsonens grøntsager anvendes både som råvare og som enkel, stilfuld dekoration i bordvaser, men først og fremmest som den klare indikator på, at hver enkelt årstid har sit udbud af gode grøntsager.
Arrangementet afholdes d. 4. februar, som altid kl. 19.00, på Landbohøjskolen, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg.
(Hvis døren er låst, så gå rundt om hjørnet ved parkeringspladsen, da er døren altid åben).
Tilmelding til mail@synnejyskambassade.dk senest den 26. januar.