4. oktober 2018: Chefgartner Gert Jensen

Efter en dejlig varm sommer er vi nu rigtig glade for at kunne præsentere jer for et nyt og spændende foredrag:

Torsdag den 4. oktober 2018 har vi fornøjelsen at få besøg af Danfoss Universes’ chefgartner Gert Jensen.

Gert vil fortælle om sin opvækst, hvor han blev født på en fattiggård i Ulkebøl, sin skolegang på Als, hvorefter han flyttede til Aarhus for at færdiggøre sin uddannelse som gartner.

Han flytter tilbage til Sønderjylland og får jobbet som gartner på Gråsten slot, hvor han arbejder i 23 år og får et tæt og varmt forhold til Dronning Ingrid. Han får stillingen som chefgartner hos Danfoss Universe og er med til at markere Bitten Clausens 100 års fødselsdag.

Kom og hør hans historie, og Gert har lovet at tage billeder og historier med fra alle de steder, han har været – rigtig mange fra Gråsten Slot og ikke mindst Bitten Clausens 100 års fødselsdag.

Det hele finder sted i vores nye fantastiske lokaler på Pejsegården, Frederikssundsvej 345, 2700 Brønshøj klokken 19.00 – 21.00.

Ligesom tidligere har vores kok Palle lovet, at der vil være mulighed for at købe lidt mad fra klokken ca. 18.00 for 50,- kroner per person.

Der er gode busforbindelser til Pejsegården, ligesom der er parkeringspladser på selve adressen og på Frederikssundsvej. S-tog til Husum og herefter ca. 10 minutter til fods.

Tilmelding som altid på mail til mail@synnejyskambassade.dk  senest tirsdag den 25. september.

Husk at oplyse, om I også ønsker at købe lidt mad og hvor mange I bliver.